Marturiile clientilor

"Produse de foarte buna calitate, frumoase si la preturi decente. Rapiditate in onorarea comenzilor."

Corina, 14 mai 2021

"Am cumpărat cortul verde care vine împreună cu o saltea foarte moale și o ghirlandă decorativă. Arată foarte drăguț, materialele folosite sunt plăcute și calitative, iar montajul a fost super facil. Fetița noastră de 1 an se distrează în cort, tavalindu-se pe saltea și este distractiv și pentru noi când ne jucăm toți 3 în cort. Suntem bucuroși de achiziție. 😊

Ps: la momentul achiziției, în descrierea cortului erau incluse doua pernuțe, care nu au venit. Am contactat Maradalia și mi s-a explicat ca a fost o greșeală pe site, iar pernele nu sunt incluse, însă au fost foarte amabili și și-au asumat greșeală, iar a doua zi am primit și acele pernuțe.
Mulțumim și felicitări pentru profesionalism și produse de calitate!"

Mara, 07 mai 2021

"Recomand cu drag. Materialele sunt de o foarte buna calitate si cu imprimeuri dragute. Am primit exact produsele dorite intr-un timp foarte scurt. Multumesc!"

Anca, 24 apr. 2021

"Produsele achiziționate sunt exact ca in poze,de foarte bună calitate și ca un Bonus sunt fabricate in România ! Deasemenea foarte promți! Recomand cu cea mai mare caldura!"

Luminita, 21 apr. 2021

"Recomand cu mare drag produsele inovative, calitatea procesării produselor și calitatea materialelor folosite!"

Silviu, 16 apr. 2021

"toate produsele lor sunt de foarte bună calitate. le recomand cu drag"

Ana Maria, 31 mar. 2021

"echipa profi cu produse de calitate"

Marian, 31 mar. 2021

"Promptitudine, calitate, seriozitatea sunt doar 3 calități pe care aceștia le au. Am primit exact ce am vorbit într-un timp foarte scurt. Materiale de calitate si imprimeu frumos."

Cristina, 19 mar. 2021

"Produse cu un design frumos, materiale fine cu fibre naturale ,moi la atingere foarte potrivite pentru copii și mai ales bebeluși ,recomand cu căldură ,sunt minunate."

Stefania, 19 mar. 2021

"Recomand cu drag!Foarte incantata de produse.Materiale de foarte buna calitate prietenoase cu pielea bebelușului.Se comporta foarte bine la spălat atât lateralele pătuțului cât și babynest-ul.Seriozitate și livrare rapida.Multumim Maradalia!👏"

Ana Maria, 13 mar. 2021

"Oameni pasionați, produse excepționale ❤"

Salomea, 15 feb. 2021